Groep 8

Hoi! Ik ben (meester) Renaldo, ik sta op de maandag tot en met vrijdag voor groep 8. Dit schooljaar hebben wij op de maandag en donderdag extra hulp in de klas van Juf Karin. Op de donderdag en vrijdag gedurende heel het schooljaar loopt juf Asya (1e jaar kind professional) stage. Vanaf januari tot aan de zomervakantie komt juf Jorien (1e jaar pabo) stage lopen.

In groep 8 wordt alles van heel de basisschool nog een keer herhaald en daar waar mogelijk verrijkt. De leerlingen zullen in dit laatste schooljaar op de basisschool hun eindtoets maken, een advies krijgen voor het voortgezet onderwijs, ze gaan op kamp en natuurlijk staat de musical op het programma.

Om de leerlingen voor te bereiden op het voortgezet onderwijs zal er gebruik gemaakt worden van de methode breingeheimen. Hierin krijgen de leerlingen informatie over hoe ze het beste kunnen leren, hoe ze hun huiswerk en toetsen kunnen plannen, wat ze volgend schooljaar kunnen verwachten en zullen ze deels voorbereid worden op de IEP-toets.

Met zijn allen zorgen we voor een mooie afsluiting van de basisschool loopbaan!

Renaldo Kaljouw rkaljouw@prisma-scholen.nl Werkt maandag t/m vrijdag