Nieuwe ouder(s)

Je kind gaat naar de basisschool: een grote stap! Als ouder wil je een school kiezen die het beste bij je kind past. Welke afwegingen zijn van belang? Denk bijvoorbeeld aan de sfeer in de school, het sociale klimaat en de kwaliteit van het onderwijs.

Zelf sfeer proeven en een kijkje in de klassen nemen geeft de beste indruk van een school. Nieuwe ouders zijn daarom bij ons van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. We plannen deze gesprekken en rondleidingen altijd onder schooltijd, zodat de school ‘in bedrijf’ is.

Een afspraak maken? Stuur een mailtje naar onze directeur, Martijn van den Aarssen: mvandenaarssen@prisma-scholen.nl of bel: 0113-270587

 

Inschrijven

Na het kennismakingsgesprek en de rondleiding krijg je van onze directeur de inschrijfformulieren mee naar huis. Het is ook mogelijk om ze via de mail te ontvangen. Als je de keuze voor de Holtkampschool hebt gemaakt dan kun je de inschrijfformulieren op ieder moment van de dag komen brengen. Inscannen en mailen mag uiteraard ook.